torstai 25. marraskuuta 2010

Pitkästä aikaa!

Olen ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt kirjoitella blogia. Pitää vain ottaa aikaa blogin kirjoitamiselle jostakin. Teidän bloginne luen kyllä ja yritän kommentoidakin niitä. Runot ovat aivan ihania:)

 Luin tänään kaikki blogit läpi. Osa ei ole vielä saanut mitään tekstiä aikaiseksi - vositte yrittää kirjoitella ainakin omat esittelyt ja selostukset tekemistänne yritysvierailuistanne blogiinne. Kuviakin voi laittaa - itse asiassa Pia toivoo, että julkaisisimme joka viikko viikon kuvan. Minunkin pitäisi harjoitella kuvien lisäämistä. Pia on ohjeistanut meitä Iivarin Facebook-sivustolla. Voisitte myös liittyä Iivarin Facebook-ryhmään. Kommentoikaa toistenne kirjoituksia - paitsi omien ryhmien myös varkautelaisten blogeja. Myös minä odotan kommentteja omaan blogiini. 

Olen ottanut Kirjoitusviestinnän-kurssin arvioinneissa huomioon bloginne. Hyvästä blogista on saanut plussaa. Itse ainakin pidän Iivari-sivustoa hyvänä, sillä näin me kaikki opimme viestimään julkisesti. Toivottavasti opettajat ottavat innostuneesti käyttöön tämän uuden opetusvälineen ja saamme sisältöä sivustolle.

Pidän 4. jaksossa vava-kurssin ja ajattelin hyödyntää Iivari-sivustoa - täytyy suunnitella vielä Pian kanssa kurssin toteutusta. Minulle on epäselvää, miten esimerkiksi haastattelut saadaan taltioiduksi sivustolle.

Sunnuntaina vietämme 1. adventtia - olkaapa kiltisti, sillä jouluun on enää tasan kuukausi.Yritetään ahkeroida, niin voimme lähteä joululomalle hyvillä mielin.

5 kommenttia:

  1. Tuli tuosta adventista mieleen.. Miksi meillä alkaa vasta 22.12 päivä joululoma? Naapuri koululla alkaa 18.12. Kertoisitko miksi? :)

    Ihanan väriset sivut sinulla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta:-) En osaa kertoa, miksi meillä alkaa loma vasta jouluviikolla - naapurissa ovat aloittaneet ehkäpä opetuksen aikaisemmin tms.

    Yritän bloggailla ahkerammin:)

    Yritämme miettiä ohjelmaa varkautelaisten vierailuun, mutta meillä on ideat vähissä. Onko sinulla ideoita?

    VastaaPoista
  3. Ei niillä ala aikaisemmin, vaan samaan aikaan kuin meillä, siksi tämä on vähän ihmetyttänyt minua :)

    Ei ole ideoita, kyllä te jotain keksitte :)

    VastaaPoista
  4. Muutamme ilmeisesti vierailun päivämäärää ensi viikon palaverissa, sillä kukaan ei oikein saa mitään aikaiseksi.

    VastaaPoista
  5. Meillä on tasan yhtämonta koulupäivää kuin naapureilla, jossakin kohtaa me olemme lomalla ja ne ovat töissä. Perusopetus ainakin on koulutyössä vielä kesäkuun puolella ja me emme...

    VastaaPoista