torstai 17. maaliskuuta 2011

Keketerveisiä Kuopiosta!






Meidänkin tavoitteenamme on sertifikaatti
Olimme Rantosen Riitan kanssa tänään Kuopiossa keke-kokouksessa. Saimme kiitoksia siitä, että olemme saaneet tehtyä Iisalmeen kestävän kehityksen ohjelman ja keke-tiimimme on kokoontunut ahkerasti. Kehuin myös hienoja animaatioitanne ja blogeissanne olevia keke-tehtäviä.

Vielä on ahkeroitavaa eli meidän pitäisi saada kestävän kehityksen asiat jalkautetuksi opetussuunnielmaan ja käytännön tasolle. Kuopiossa järjestetään 31.3. kestävään kehitykseen liittyvät messut. Meillekin voisi ideoita kirpparin tai messut tms. ensi lukuvuodeksi. Koulutuspäällikön toive on myös, että teemme kestävän kehityksen asioita näkyväksi eli meidän on tehtävä kevään aikana kylttejä ja julisteita jne. Kevään aikana teemme myös kyselyn jollekin oppilasryhmälle ja henkilöstölle siitä, miten kestävä kehitys näkyy arjessa. Helinin Tomi lupasi meille kukkasipuleita ja linnunpönttöjä - nyt vain paikkoja bongaamaan.Otin kuvia kuvia mukavista kylteistä. Näitä meidänkin pitäisi ruveta tekemään.






Meidän on myös panostettava turvallisuuteen. Savoniassa on joka käytävällä poistumisohjeet ja turvaliivi.Meilläkin on sovittu, että jokainen opiskelijaryhmä tekee turvakävelyn, jotta osaamme tarpeen mukaan postua rakennuksesta nopeasti.


Turvaliiviit ja kyltti




2 kommenttia:

  1. Ihanaa.. kiitos on teille ansaittua. Sosiaalialan koulutuspäälikkö ideoi eilen, että miten käytäville saisi pyörimään opiskelijoidemmme tekemiä toisi hienoja kekeanimaatioita ja näkymään kaikille. Olisiko aika hankkia Info näytöt, jotka ovat yhteydessä nettiin.

    VastaaPoista
  2. Meillä oli asia esillä keke-tiimissä. Otan sen vielä esille.

    VastaaPoista