keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kiitos opiskelijat!

Kiitos Pialle palautteesta ja kiitos teille opiskelijat siitä, että teette mielellänne töitä blogeihinne. Olen myös tyytyväinen siitä, että otatte aktiivisesti päivän kuvia Iivareihin. Olemme saaneetkin melkein joka päivä uuden kuvan otetuksi sivustolle. Sivustolle on tehty tässä jaksossa ryhmätöitä ja novellianalyysejä. Cristian palautti hienon novellinsa blogiin - lukekaa se!

Minulla on sellainen tuntuma, että blogi on vakiinnuttanut paikkansa ensimmäisen vuoden opiskelijoiden keskuudessa, vaikka alku olikin tahmeaa ja vastustus kova. Opettajatkin ovat innostuneet IIvari-sivustosta ja uusista työtavoista. Itse osaan jo neuvoa blogien luomisen eli on tässä tullut itsekin uutta opittua. Pian saatte tehdä ruotsin opettajan kanssa ääniraitoja ruotsiksi. Odotan, että pääsen kuuntelemaan tuotoksianne!

Kiitos Pialle, että jaksat olla teknisenä apuna ja innostaa meitä muita kokeilemaan uusia työtapoja!

1 kommentti:

  1. Kiitos vaan itsellessi ja kaikille ihanille luoville opiskelijoille. Ylepänä teistä kerron verkko-opiskelija tähtinä maailmalla. Tästä se teidän Netti Minänne kehittyy ja kohta meillä on sähköisen markkinoinnin ammattialisia tarjoita yrityksten käyttöön.

    VastaaPoista