sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulutunnelmaa Oulusta

Jouluisia elämyksiä Oulusta. Stockmannin näyteikkunat ovat visuaalisen ilmeen lisäksi kokemus. Lapset olivat aidosti innostuneita ikkunoita ihastellessaan. Eläimet liikkuivat aidon tuntuisesti ja esillepano oli kaunis ja tunnelmallinen. Pitäisikö esillepanoissa pyrkiä kokemukseen eikä pelkästään visuaaliseen ilmeeseen? Aikuiselle tuli mukava joulufiilis, kun katsoi lasten riemua.

Jollakin sitä vain on karismaa, kuten Hectorilla. Mietin konsertissa, että mistä esiintyjän karisma muodostuu. Mielestäni karisma muodostuu varmuudesta, rentoudesta, taidosta, näyryydestä ja siitä, että nauttii työstään ja että on yleisön palveluksessa. Monesakohan ansiotyössä voi nautia työstään niin kuin esiintyvä artisti? Toisaalta työ on raskasta, koska esiintyjän on aina oltava parhaimmillaan. Kiitos Hector, että jatkoit vielä uraasi:)

Oli myös mukavaa kuulla, miten Oulun amkissa opetetaan suomen kieltä. Sielläkin ollaan mukana sosiaalisen median hankkeessa ja suosittelin lämpimästi opettajalle omaa blogia ja myöhemmin blogeja myös opiskeljoidenkin käyttöön. Oulussa on todella runsas kielivalikoima, mikä on hienoa. Myös suomi vieraana kielenä -opetusta on paljon.

Kollega kehui intoani, kun otin valokuvia blogiani varten - kaikki eivät tosin tulleet tähän mukaan enkä jaksanut kolmatta kertaa laittaa kuvia ja viestejä. Livebloggaus ei aina onnistu - en tiedä, mistä se johtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti